Van 8.30 u tot 17.30 u
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Tevreden of geld terug
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
spinner

Barcodescanners

Scan uw barcodes uiterst eenvoudig en praktisch met een barcodescanner

De barcodescanners uit ons aanbod zijn onmisbaar voor het snel scannen van uw barcodes of streepjescodes, waar dan ook in uw magazijn, werkplek of op uw toonbank. Onze barcodescanners zijn zeer robuust en weerstaan daardoor elke uitdaging op de werkvloer. U houdt de barcodescanner best op een afstand van 40 cm ten opzichte van de barcode om hem moeiteloos te laten scannen.

Scan doorlopend en overal uw etiketten met een barcodescanner

Dankzij een barcodescanner scant u aan een hoog tempo eender welke barcode in uw magazijn of opslagruimte. U heeft de keuze uit een barcodescanner mét of zonder snoer. Het grote voordeel van de snoerloze streepjescodescanner is zijn verhoogde autonomie. U kunt streepjescodes scannen op zware, onhandige of moeilijk te verplaatsen producten.

Wilt u ook volledig handsfree te werk gaan? Dat kan! Bevestig de streepjescodescanner in een houder die u op zijn beurt aan de muur of op uw werktafel plaatst. U scant uw producten vervolgens zonder de barcodescanner nog te moeten vasthouden. Geen enkel etiket, groot of klein, zal een uitdaging vormen voor onze barcodescanner.

Op zoek naar de ideale streepjescodescanner voor uw voorraadbeheer en inventarisering? Dan bent u bij RAJA aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over onze barcodescanners, dan kunt u altijd terecht bij een van onze vele verpakkingsexperts. Contacteer hen vrijblijvend op 012 260 260.

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tot- 10 % Tijdelijk uit voorraad
Barcodescanner voor intensief gebruik
Barcodescanner voor intensief gebruik
1 referentie
Vanaf  115,00 €Excl. BTW
Tot- 10 % Tijdelijk uit voorraad
Snoerloze barcodescanner
Snoerloze barcodescanner
1 referentie
Vanaf  306,00 €Excl. BTW