012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
6
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Brievenweegschalen

Weeg al uw correspondentie nauwkeurig met een brievenweegschaal!

Verstuurt u regelmatig brieven of pakjes met de post? Dan is een brievenweegschaal een uiterst handig apparaat. Brieven, poststukken of kleine pakketjes weegt u voortaan moeiteloos dankzij een van onze postweegschalen. Naargelang het model kunt u tot 10 kg nauwkeurig afwegen.

Digitale postweegschalen voor uw bureau of toonbank

Of u hem nu gebruikt aan uw bureau, op een toonbank of in een magazijn, een brievenweegschaal is in heel wat werkomgevingen onmisbaar. Bij het verzenden van een poststuk moet u rekening houden met twee elementen: de afmetingen en het gewicht. Het is van groot belang om zeer nauwkeurig het gewicht van uw pakje te bepalen wilt u er zeker van zijn dat uw pakje correct wordt verzonden door een koerier- of postdienst.

Weeg nauwkeurig dankzij een brievenweegschaal

De brievenweegschalen uit het assortiment kantoorartikelen van RAJA zijn zeer praktisch in gebruik. Dankzij de ‘hold’-functie wordt het gewicht na het wegen nog 10 seconden extra op het scherm weergegeven. Dat komt van pas wanneer u omvangrijke poststukken gaat wegen die het zicht op het scherm zouden belemmeren. Langs de andere kant zorgt de tarra-functie er dan weer voor dat u exact de inhoud van de verpakking kan wegen. Onze postweegschalen wegen uiterst nauwkeurig, met een precisie tot 1 of 2 g (naargelang het model).

Op zoek naar de voordeligste en nauwkeurigste brievenweegschalen voor uw kantoor, winkel of magazijn? Dan bent u bij RAJA zeker aan het juiste adres. Maak uw keuze uit ons assortiment briefweegschalen en profiteer nu van een levering binnen 24 uur, waar ook in de Benelux.

1 bestelcode
Sorteren op: Relevantie