012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Onderhoudsolie voor papierversnipperaars
Onderhoudsolie voor papierversnipperaars - 1

Onderhoudsolie voor papierversnipperaars

(1 product)
Verzonden in 24u
10,90 €Excl. BTW

per fles

Alle prijzen tonen
  • Flesje van 250 ml.
  • Compatibel met alle papierversnipperaars.
  • Aangeraden voor modellen met confettisnipperfunctie.
  • Verpakt per 1 flacon.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Houd uw papierversnipperaar altijd gebruiksklaar dankzij deze onderhoudsolie


Met de onderhoudsolie voor papierversnipperaars zorgt u ervoor dat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is. Deze speciale smeerolie is ontworpen om de snij-inrichting van uw papierversnipperaar soepel te laten werken, waardoor deze moeiteloos documenten kan blijven verwerken tot stroken of snippers. Of u nu regelmatig grote hoeveelheden papier versnippert of af en toe een document vernietigt, deze onderhoudsolie is een essentieel accessoire voor het behoud van de prestaties van uw apparaat.

Vooral bij papierversnipperaars met een confettisnipperfunctie is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. De onderhoudsolie voor papierversnipperaars zorgt ervoor dat de snijbladen soepel blijven bewegen, waardoor ze efficiënt en betrouwbaar blijven functioneren. Bovendien is deze olie milieuvriendelijk afbreekbaar, waardoor u niet alleen uw apparaat, maar ook het milieu beschermt.

Met een handige inhoud van 250 ml per flesje, is de onderhoudsolie verkrijgbaar in flacons van 1 stuk, zodat u altijd voldoende voorraad heeft om uw papierversnipperaar in topconditie te houden. Investeer in de duurzaamheid en efficiëntie van uw papierversnipperaar met de onderhoudsolie voor papierversnipperaars en profiteer van langdurige en betrouwbare prestaties.


  • Inhoud flesje: 250 ml.
  • Verkocht per 1 flacon.