012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

4
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Papierversnipperaars en toebehoren

> RAJA Blog: Papiervernietigers, onmisbaar voor de GDPR-wetgeving.

Wilt u ongebruikte documenten versnijden of moet u vertrouwelijke documenten tot confetti versnipperen? Dan kan dat zeer gemakkelijk en snel met een van onze papierversnipperaars. Het zijn ware multitaskers die naast papier en karton ook geen moeite hebben met cd’s, bankkaarten, paperclips of nietjes.

Papierversnipperaars voor elke werkplek

U heeft bij RAJA de keuze uit meerdere papierversnipperaars die stuk voor stuk geschikt zijn voor elk kantoor, magazijn of andere werkplek. Ze versnipperen uw documenten met een minimum aan geluid zodat ze voor geen overlast kunnen zorgen. U versnippert moeiteloos meerdere vellen papier in 1 keer.

Versnipper veilig en snel met een papierversnipperaar

Een papierversnipperaar laat u toe om uw papier te versnipperen tot rechte stroken. Doordat uw documenten in zeer smalle reepjes worden gesneden voldoen ze aan het standaard veiligheidsniveau. Voor een nog grotere discretie kunt u er ook voor kiezen om uw documenten tot confettisnippers te versnijden. Niemand zal ooit nog uw documenten kunnen reconstrueren. Bovendien zal u hierdoor minder afvalvolume produceren.

Een papierversnipperaar is zeer eenvoudig in onderhoud en gebruik. Maak uw keuze uit een van de onderstaande modellen en ga onmiddellijk aan de slag. Vandaag besteld? Morgen al bij u geleverd, waar ook in de Benelux.

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie