012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Plakband, lijm en paperclips

Bestel hier uw tape, kleefband, lijm en paperclips

Om het even of we het nu tape, kleefband of plakband noemen, onmisbaar op elk kantoor is het zeker. Om documenten samen te kleven, verpakkingen of dozen te sluiten, scheuren in papier te herstellen, we hebben er altijd kleefband voor nodig. Ook voor lijm en paperclips kan u terecht op de RAJA webshop.

Lijm, plakband en ander kantoormateriaal

Kristalheldere transparante plakband of matte onzichtbare kleefband kan u bij RAJA bestellen van de merken Scotch 3M of Tesa. U kleeft er makkelijk alles mee aan elkaar, zeker wanneer u gebruik maakt van een stabiele en sterke afroller voor tape.

Met een handige lijmstift van Pritt kleeft u nauwkeurig papier en karton. U verbruikt steeds exact de hoeveelheid lijm die nodig is en dankzij de lijmstift brengt u die ook makkelijk aan. Paperclips tenslotte zijn eenvoudig en zeer doeltreffende om snel losse documenten te bundelen. Een paperclip houdt de vellen papier prefect bij elkaar en zorgt ervoor dat er niets verloren gaat.

Plakband, lijm en paperclips zijn onmisbaar op elk kantoor. Maar dat geldt eveneens voor schrijfmateriaal, markeerstiften, post-it notes, nietmachines en nietjes, perforators en scharen.

Bel ons voor professioneel advies inzake kleefband, lijm en paperclips op het nummer: 012 260 260

22 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie