• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Post-it  ( 6 producten )

Gebruik post-it memoblaadjes en bladwijzers om niets te vergeten

Iets belangrijks dat u zeker niet mag vergeten noteert u best op een post-it note. Deze handige memoblaadjes in opvallende kleuren kan u overal duidelijk zichtbaar opkleven. Ze trekken zeker uw aandacht en vormen een doeltreffend geheugensteuntje.

Post-it notes en bladwijzers

Naast de klassieke vierkante post-it notes, levert Rajapack ook post-it bladwijzers. Deze worden geleverd in een handig doosjes in diverse kleuren. Net zoals bij een post-it note kan u makkelijk een bladwijzer van het blokje verwijderen en op belangrijke pagina’s in boeken, handleidingen of dossiers kleven. Ze helpen u om snel terug te vinden wat belangrijk is. Post-it memoblaadjes en bladwijzers kan u even makkelijk ook weer terug verwijderen. Ze laten geen lijmsporen na.

Post-it notes en kantoormateriaal

Post-it notes zijn handig en onmisbaar, maar er is meer nodig om uw kantoor draaiende te houden. Kijk snel op de Rajapack webshop en ontdekt er ook de andere kantoorbenodigdheden die wij aanbieden: schrijfmateriaal, nietmachines en nietjes, kleefband, scharen, perforators, paperclips, schrijfblokken, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake post-it notes op het nummer: 012 260 260