Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
15
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Bureaunietmachines

Niet al uw documenten samen met een nietmachine of niettang

We staan er niet bij stil hoe vaak we per dag documenten samen nieten. Onbewust grijpen we naar onze nietmachine of niettang om bundeltjes papieren te nieten. Een goede nietmachine en bijhorende nietjes is dan ook onmisbaar op elk bureau.

Nietmachines, niettangen en nietjes

Nietmachines en niettangen van Bostitch zijn gekend om hun uitstekende kwaliteit. Papier, karton, leer of plastic, je kan het er allemaal mee nieten. Met een sterke niettang kan u meer kracht leveren dan met een normale nietmachine. Niettangen zijn dan ook aan te raden voor het samen nieten van dikkere stapels papier of hardere materialen zoals karton of plastic.

Met een Flat-clinch nietmachine niet u moeiteloos tot 30 vellen papier samen. Het nietje wordt door deze nietmachine volledig plat gedrukt. Zo ontstaat er op de plaats waar het nietje zit geen verdikking. Dit is erg handig wanneer u achteraf de geniete bundeltjes samen in een ringmap of archiefdoos moet opbergen.

En natuurlijk mogen de juiste nietjes niet ontbreken. Het is erg belangrijk dat u voor uw nietmachine of niettang steeds de aangepaste nietjes gebruikt. Enkel dan bent u zeker van een goed nietresultaat.

Nietmachines, niettangen en kantooruitrusting

Met een Bostitch nietmachine of niettang beschikt u over het beste materiaal om te nieten. U vindt ze samen met de nodige nietjes op de RAJA webshop. Net zoals een hele reeks andere kantoormaterialen trouwens, zoals: schrijfmateriaal, markeerstiften, post-it notes, plakband, lijm, paperclips, scharen en perforators.

Bel ons voor advies over nietmachines en nietjes op 012 260 260.

19 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tijdelijk uit voorraad logo_Raja
Nietmachine Raja
Nietmachine Raja

2 referenties

2 referenties
10,25 €Excl. BTW per niettang
Tijdelijk uit voorraad
Nietjes
Nietjes

2 referenties

2 referenties
Vanaf  17,80 €Excl. BTW per VE
Tijdelijk uit voorraad logo_Raja
Ontnieter Raja
Ontnieter Raja

1 referentie

1 referentie
1,14 €Excl. BTW per ontnieter
Tijdelijk uit voorraad
Niettang Rapid 1
Niettang Rapid 1

1 referentie

1 referentie
31,90 €Excl. BTW per niettang