Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
5
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Notitieblokken en schriften

Altijd en overal notities nemen gaat prima met ons gevarieerd gamma notitieblokken en schriften

Notitieblokken en schriften komen van pas op elke mogelijke werkplek. Wilt u notities nemen tijdens een meeting, een schets uitwerken of een vluchtig idee noteren? Dan kan u natuurlijk niet zonder een degelijk notitieblok. De notitieblokken en schriften bij RAJA zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen, formaten en liniaturen.

Klassieke notitieblokken

Met de tijdloze notitieblokken van Rhodia en Aurora kunt u overal makkelijk notities nemen. Dankzij de voorgelijnde A5- of A4-vellen kunt u uw aantekeningen mooi recht noteren. Voor nog meer steun tijdens het schrijven komt een klembord bovendien zeer zeker van pas. U klemt uw notitieblok in het klembord en neemt daardoor ook prima staand veel makkelijker notities. U kunt kiezen voor een model met omslag of zonder omslag.

Spiraalschriften voor een zeer praktisch gebruik

De spiraalbinding in de kaft van deze schriften zorgt voor een extra stevige hechting van de bladzijden. Uw schriften plat leggen en zelfs 360° opendraaien is bij dit soort schriften geen enkel probleem. Wilt u de volgorde van de vellen papier veranderen? Dan vormen de schriften van Atoma een van de beste oplossingen. Dankzij zijn uniek inbindsysteem combineren de schriften van Atoma de voordelen van een ringmap met die van een spiraalschrift.

Al onze notitieblokken en schriften zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren, liniaturen (gelijnd of geruit) en formaten (van A7 tot A4). Bekijk hier het voordeligste aanbod notitieblokken en schriften voor uw kantoor.

9 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie