012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Stiften

Gebruik stiften en viltstiften voor een duidelijke markering, áltijd en overal

Stiften en viltstiften zijn onmisbaar in uw verzendafdeling, werkplaats, magazijn en kantoor. Viltstiften zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren om uw markeringen duidelijk van elkaar te scheiden. Daarnaast zijn de viltstiften beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen met verschillende soorten inkt, elk geschikt voor een andere ondergrond en gebruik. Ook de tekenpunt kan zeer verschillend zijn, van zeer breed tot uiterst fijn voor het preciezere tekenwerk.

In de webshop van RAJA vindt u het breedste gamma viltstiften. Bestelt u uw viltstiften vandaag nog, dan ontvangt u ze binnen de 24 uur al op kantoor. Ga er onmiddellijk mee aan de slag!

Universele onuitwisbare viltstiften

Kies voor een viltstift met onuitwisbare inkt voor het aanbrengen van een permanente markering. De inkt van deze viltstiften is watervast, warmtebestendig, geschikt voor buitenwerk en verdraagt alle weersomstandigheden. De stift schrijft probleemloos op de meest gebruikelijke ondergronden. Hij hecht zich prima op papier, karton, verf, lak, vernis, kunststof, folie, enz. Bovendien loopt dit soort stiften ook niet uit zodat u heel precies te werk kunt blijven gaan.

Unieke viltstiften voor specifiek gebruik

Naast de universele viltstiften bestaan er ook markeerstiften die geschikt zijn voor zeer specifieke doeleinden. Zo kunt u kiezen voor markeerstiften met een witte inkt waarmee u een duidelijke markering kan aanbrengen op bijvoorbeeld glas. Of u kiest voor een gekleurde verfstift die u toelaat om moeiteloos op metaal te schrijven. Voor het schrijven op whiteboards moet u eveneens niet vergeten om een speciale whiteboardstift te gebruiken. Ook voor cd’s en dvd’s bestaan er unieke viltstiften waarmee u zeer precies markeringen aanbrengt zonder de ondergrond te beschadigen.

19 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie