Scharen en perforators

››  4 producten

Zorg voor een goede schaar en perforator op elk bureau

Rust elke medewerker op uw kantoor uit met een degelijke schaar en een kwalitatieve perforator. Die heeft iedereen constant nodig die administratief werk uitvoert. Documenten perforeren om ze op te bergen in ringmappen kan enkel met een perforator. Om papier te knippen of verpakkingen open te knippen is een schaar onmisbaar.

Scharen, perforators en kantoorbenodigdheden

Fiskars en Softline scharen zijn gekend voor hun uitstekende kwaliteit. Ze hebben een ergonomische en gebruiksvriendelijke vorm en zijn vlijmscherp. U knipt er moeiteloos en nauwkeurig papier mee, touw of lint, plastic folie, licht karton, enz.

Perforators zijn voorzien van een handig opvangbakje voor de confetti die u produceert door het perforeren van documenten. Ook het centreerliniaaltje aan de perforator is erg handig om exact het midden van een document te bepalen tijdens het perforeren. U heeft de keuze uit een gewone kleine perforator voor dunne stapeltjes documenten of uit een stevige Esselte perforator die makkelijk tot 40 vellen papier tegelijk perforeert.

Daarnaast vindt u op de Rajapack webshop ook: schrijfmateriaal, nietmachines en nietjes, kleefband, post-it notes, lijm, paperclips, papier voor printers en kopieerapparaten, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake scharen en perforators op het nummer: 012 260 260
Multifunctioneel standaardpapier
 

Zoekresultaten filteren

  •  (127)
  •  (99)
  •  (7)

Kleur

  •  (1)
  •  (1)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Perforator Esselte
1 referentie

Vanaf 10,15 € Excl. BTW
FISKARS-scharen
3 referenties

Vanaf 13,00 € Excl. BTW
Perforator Rapid
1 referentie

Vanaf 5,55 € Excl. BTW
Schaar Softline®
2 referenties

Vanaf 5,40 € Excl. BTW
1