Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
8
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Whiteboards en flip-overs

Bestel hier snel en voordelig uw nieuwe whiteboard of flip-over

Whiteboards en flip-overs zijn een handige tool voor het overzichtelijk weergeven van uw notities, kalender, teamplanning, cijfermateriaal, meetingsamenvattingen, enz. U plaatst ze waar u maar wilt: in uw kantoor, een magazijn, vergaderruimte, of andere werkplek.

Whiteboard en magneetbord in één

Een whiteboard bevestigt u makkelijk aan een muur in eender welke ruimte. Een whiteboard is bovendien makkelijk beschrijfbaar met een uitwisbare marker. Zo kunt u eenvoudig notities aanbrengen en weer verwijderen zonder dat dat sporen zal nalaten op het oppervlak. Deze whiteboards zijn trouwens voorzien van een magnetische coating zodat u ze ook kan gebruiken als magneetbord.

Mobiele flip-overs voor overal

De mobiele flip-overs uit ons aanbod zijn stuk voor stuk zeer handig in gebruik en overal te plaatsen. U heeft bij deze flip-overs geen muurbevestiging meer nodig! De flip-overs zijn allen voorzien van een stevige papierklem bovenaan om een papierblok in te bevestigen. Dankzij de brede lijst onderaan heeft u uw viltstiften trouwens altijd bij de hand. Naast een functie als flip-over kunt u deze borden ook gebruiken als whiteboard. Daarbij brengt u met een uitwisbare marker aantekeningen aan zonder sporen na te laten op het schrijfoppervlak.

Bekijk hieronder het volledige aanbod whiteboards en flip-overs. Bestel uw whiteboard of flip-over vandaag nog en ontvang ze binnen de 24 uur bij u op kantoor.

9 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tijdelijk uit voorraad
Magneten
Magneten

2 referenties

2 referenties
Vanaf  4,73 €Excl. BTW per VE
Tot- 10 % Tijdelijk uit voorraad logo_Raja
Whiteboardstift Raja
Whiteboardstift Raja

4 referenties

4 referenties
Vanaf  1,48 €Excl. BTW per marker