Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Verhuisdozen

Gebruik RAJA verhuisdozen voor een vlotte en goed georganiseerde verhuis

Onze stevige kartonnen verhuisdozen zijn ideaal voor elke verhuis. U kan ze makkelijk sluiten dankzij de handige sluitkleppen aan de bovenzijde van de doos. De zijkanten zijn voorzien van handgrepen zodat u een gevulde verhuisdoos eenvoudig kan optillen. Naast deze handige verhuisdozen bieden wij nog heel wat andere verpakkingsmaterialen die hun nut tijdens een verhuis kunnen bewijzen: zachte verhuisdekens, garderobedozen, beschermende luchtkussenfolie, kruisverdelingen voor in de dozen, zijdepapier als bescherming van delicate goederen, platte dozen voor toetsenborden of flatscreens, dozen voor laptops, enz. Met de verpakkingen van RAJA verloopt elke verhuis zó veel vlotter!

Dozen om te verhuizen, op te bergen en te archiveren

Ook voor een ordelijk en overzichtelijk archief bieden wij de nodige speciale archiefdozen en opbergboxen. Grote dozen waarin heel wat dossiers en ordners kunnen verpakt worden. Voor het individueel opbergen van grote ringmappen zijn er de handige ordnerdozen. Op alle verhuisdozen of archiefdozen is de nodige plaats voorzien om de inhoud van de doos te noteren. Zo hoeft u nooit lang te zoeken naar de juiste doos.

Bestel verhuisdozen online

Niets is eenvoudiger en sneller dan uw verhuisdozen online te bestellen bij RAJA. Verhuisdozen uit voorraad worden binnen 24 uur geleverd. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw verhuisdozen en kan onmiddellijk aan de slag met het inpakken.

Bel ons voor professioneel advies inzake verhuisdozen op het nummer: 012 260 260.

12 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie