Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dymo labelprinter

Een Dymo labelprinter print snel etiketten en labels van hoogstaande kwaliteit !

Dymo labelprinters zijn er in veel verschillende modellen. Een ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn performante en gebruiksvriendelijke printers waarmee u makkelijk zelfklevende etiketten ontwerpt en afprint. Uw eigen zelfklevende etiketten maken is heel eenvoudig met een Dymo Labelprinter dankzij de bijgeleverde software.

Veelzijdige Dymo Labelprinters

Om het even welk soort etiket u nodig heeft, met een Dymo labelprinter is het zo geprint: adresetiketten, naametiketten, barcodes, dossierlabels, enz. Deze labelprinters werken met een specifiek soort zelfklevende etiketten. Die kan u samen met een Dymo labelprinter online bestellen.

Een Dymo labelprinter is makkelijk te installeren en wordt geleverd met de nodige software. Omwille van zijn compacte formaat, is een Dymo labelprinter overal inzetbaar. Hij vindt makkelijk een plaatsje op uw bureau of in een kast. Dymo labelprinters zijn draadloos en licht in gewicht, u kunt ze overal mee naartoe nemen!

In het geheugen van de labelprinter kunnen meerdere etiketten worden bewaard. Het toestel wordt bediend via een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk toetsenbord. Hierbij kan u kiezen tussen een Qwerty- of een Azerty-toetsenbord.

Print etiketten met een Dymo labelprinter of met een laserprinter

Heeft u naast een Dymo labelprinter ook nood aan etiketten voor een laserprinter of kopieerapparaat? Of wenst u bedrukte etiketten die gepersonaliseerd zijn met uw logo, slogan of publiciteit? Ook deze etiketten kan u snel en makkelijk bestellen via de RAJA webshop.

Bel ons voor professioneel advies inzake labelprinters, op het nummer: 012 260 260

6 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie