012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Set van vervangonderdelen voor sealtang Audion
Set van vervangonderdelen voor sealtang Audion - 1

Set van vervangonderdelen voor sealtang Audion

(1 product)
Verzonden in 24u
35,65 €  Excl. BTW

per set

Alle prijzen tonen
  • Geschikt voor de sealtang van Audion POLY.
  • Verkocht per set van: 1 teflon en 1 siliconenrubber
  • Voor het dichtlassen van kleine kunststofzakken.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Geschikt voor de sealtang van Audion.


Optimaliseer de prestaties van uw sealtang van Audion met deze hoogwaardige set van vervangonderdelen. Speciaal ontworpen voor de sealtang van Audion, biedt deze set de perfecte oplossing om uw machine in topconditie te houden en te zorgen voor een betrouwbare en efficiënte werking.

De set wordt geleverd met één teflonstrip en één siliconenrubber, essentiële onderdelen voor het dichtlassen van kleine kunststofzakken. Door regelmatig deze onderdelen te vervangen, kunt u ervoor zorgen dat uw sealtang altijd optimaal presteert en een perfecte afdichting biedt, wat essentieel is voor het behoud van de kwaliteit van uw verpakte producten.

Met deze set van vervangonderdelen kunt u snel en eenvoudig onderhoud uitvoeren aan uw sealtang, waardoor u kostbare downtime kunt minimaliseren en uw productiviteit kunt maximaliseren. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid met de set van vervangonderdelen voor sealtang Audion, en profiteer van consistent hoogwaardige afdichtingen voor al uw verpakkingsbehoeften.