Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Luchtkussenmachines Raja

(2 producten)
Verzonden in 24u
Tijdelijk uit voorraad
Vanaf
950,00 €  Excl. BTW

per machine

Alle prijzen tonen
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Geschikt voor de meest milieuvriendelijke folies.


Hebt u nood aan luchtkussens of kussenvellen voor het vastzetten, omsluiten of beschermen van uw producten? Dan bent u met de RAJA luchtkussenmachine aan het juiste adres. De machine is uiterst veelzijdig en maakt deze beschermingsmaterialen waar en wanneer u maar wilt. Dankzij de folie bespaart u bovendien heel wat plaats in uw opslagruimte. De folie is zeer compact en kan aan de hand van de machine worden opgeblazen tot de gewenste omvang. U heeft de keuze uit meerdere soorten folie, elk met hun specifieke eigenschappen en vormen.

De RAJA luchtkussenmachine is beschikbaar in twee varianten:
  • RAJA luchtkussenmachine 1: ideaal voor een klein verbruik van 300 pakken/dag. Hij produceert tot 10 m beschermingsmateriaal per minuut. Deze machine vormt daarmee dé standaarduitrusting aan de voordeligste prijs.
  • RAJA luchtkussenmachine 2: ideaal voor een middelgroot tot groot verbruik van 500 tot 1500 pakken/dag. Produceert tot 20 m beschermingsmateriaal per minuut. Eenvoudig te bedienen met behulp van het interactief touch display. Voor een intensief gebruik.


De RAJA 1 en RAJA 2 luchtkussenmachines beschikken beiden over de volgende eigenschappen:


  • Afmetingen: L 31,6 x H 23,2 x D 41,3 cm.
  • Gewicht: 5,6 kg (voor RAJA 1) of 6,3 kg (voor RAJA 2).
  • Voeding: 115/240 V.
  • Met digitaal bedieningspaneel (voor RAJA 1) of interactief touch display (voor RAJA 2).
  • Met geïntegreerde gereedschapsset.
  • Met geïntegreerde uittrekbare stabilisator om grotere rollen op hun plaats te houden.
  • Werkt met compatibele folie voor de RAJA luchtkussenmachine.


Om de luchtkussenmachines van ons huismerk op een correcte wijze te gebruiken moet u voor elk type luchtkussenfolie de aanbevolen instellingen hanteren. Voor elk type luchtkussenfolie moet u dus een andere sealtemperatuur of luchthoeveelheid instellen. In de technische fiche (te downloaden onderaan of bovenaan deze pagina) of door de QR-code in de handleiding te scannen vindt u de juiste instellingen voor elk type luchtkussenfolie. Voor verdere vragen zijn we steeds bereikbaar.

Technische fiches