Luchtkussenmachines

››  16 producten

Produceer schokwerende luchtkussens en beschermende luchtkussenfolie

Schokwerende luchtkussens zijn ideaal om producten in hun verpakking te beschermen tegen schokken. Met een Rajapack luchtkussenmachine maakt u in een handomdraai zoveel beschermende luchtkussens dan u nodig heeft.

Ruime keuze aan diverse luchtkussenmachines

Op de Rajapack webshop vindt u een uitgebreide keuze aan luchtkussenmachines, aangepast aan elke behoefte. Machines voor grote en kleine hoeveelheden luchtkussentjes, voor verschillende formaten luchtkussens, voor het maken van luchtkussenfolie, enz. Vergeet niet dat bij elke luchtkussenmachine een bijpassende folie hoort om de gewenste luchtkussentjes te maken.

Luchtkussens, schuimkussens of papierkussens

Met luchtkussens kan u perfect de lege ruimte rondom uw producten in hun verpakking opvullen. U kan dit natuurlijk ook doen met milieuvriendelijke papierkussens. Die kan u maken met een papierkussenmachine. Voor het beschermen van erg breekbare producten kan u ook een schuimkussenmachine aangeschaffen waarmee u soepele bufferkussens gevuld met schuim produceert.

Bel ons voor professioneel advies inzake machines voor het maken van schokwerende luchtkussens en luchtkussenfolie, op het nummer: 012 260 260
RAJASYSTEM
 

Zoekresultaten filteren

  •  (156)
  •  (99)
  •  (51)

Kleur

  •  (4)
  •  (4)

Formaat

Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Buisfolie voor FILL TECK 400
5 referenties

Vanaf 144,50 € Excl. BTW
Buisfolie op rol voor het toestel Novus
5 referenties

Vanaf 144,50 € Excl. BTW
1