Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Papierkussenmachines

Maak met een papierkussenmachine milieuvriendelijk opvulmateriaal

Bufferkussens uit papier zijn milieuvriendelijk. Ze worden gemaakt met 100% natuurlijk materiaal en kunnen perfect samen met kartonnen verpakkingen gerecycleerd worden. U kan makkelijk zelf papieren opvulkussens maken met een papierkussenmachine.

Bescherm uw producten met papierkussens

Maak met een Padpak of Fillpak machine snel en eenvoudig papieren bufferkussens. Deze machines werken met speciale rollen of pakken papier. Naargelang het type van de papierkussenmachine produceert u de bufferkussens manueel of geautomatiseerd. Er zijn heel wat verschillende papierkussenmachines ter beschikking, voor kleine of grote hoeveelheden papierkussens.

Papieren bufferkussens zijn ideaal om in uw verpakkingen de lege ruimte rondom de producten op te vullen. Ze houden uw goederen mooi op hun plaats in de verpakking, scheiden producten van elkaar en beschermen perfect tegen schokken en stoten. Goed verpakt en goed beschermd bereiken uw zendingen onbeschadigd hun bestemming.

Papierkussens, luchtkussens en schuimkussens

Naast de machines om zelf papierkussens te maken, vindt u op de RAJA webshop ook machines voor het maken van schuimkussens of luchtkussens. Dit zijn eveneens ideale opvul- en beschermmaterialen voor uw goederen.

Bel ons voor professioneel advies inzake machines voor het maken van schokwerende papierkussens, op het nummer: 012 260 260

30 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tijdelijk uit voorraad
Kartonshredder HSM®
Kartonshredder HSM®

2 referenties

2 referenties
Vanaf  1.542,00 €Excl. BTW per kartonperforator