Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
5
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Antistatische dozen

Verpak kleine elektronica in een antistatische doos.

Antistatische dozen met binnen zacht geleidend schuim zijn ideaal voor het verpakken en beschermen van kleine elektronica en elektronische onderdelen. Antistatische dozen beschermen niet alleen tegen statische elektriciteit maar ook tegen schokken tijdens het transport of de verzending.

Antistatische dozen bieden een dubbele bescherming

Een antistatische doos is gemaakt uit sterk karton of plastic. Ze zijn perfect bestand tegen schokken en stoten die zich tijdens de verhandeling van uw goederen kunnen voordoen. Binnenin zijn antistatische dozen gevuld met zacht schokwerend en geleidend schuim. Elektrische schokken en statische ontladingen krijgen geen kans om uw elektronica te beschadigen. Het schuim houdt bovendien elektronische producten en componenten perfect op hun plaats in de doos. U kan ze zelfs in het schuim vastprikken.

Antistatische dozen zijn een ideale verpakking

Antistatische dozen vormen een ideale verpakking voor geheugenkaarten, printplaten, halfgeleiders, microprocessoren, weerstanden, transistoren, enz. Voor grote gevoelige elektronische producten kan u opteren voor antistatische schuimfolie, antistatische luchtkussenfolie en zelfs antistatische rekfolie. Uiteraard zijn er ook allerhande antistatische plastic zakjes en metaalzakjes in veel verschillende formaten.

Bel ons voor advies over antistatische dozen en andere antistatische verpakkingen op 012 260 260.

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie