Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
8
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Presentatiekoffers

Neem producten en monsters mee op klantenbezoek in een mooie presentatiekoffer

Gaat u vaak op klantenbezoek of neemt u deel aan vakbeurzen? Dan is de kans groot dat u voorbeelden van producten, monsters of stalen meeneemt. Doe dit in een mooie en professionele presentatiekoffer in plastic of aluminium. Die vindt u op de RAJA webshop. U heeft er de keuze uit diverse modellen, groottes, kleuren en materialen.

Presentatiekoffers beschermen uw producten

Een presentatiekoffer kan u vullen met een zachte en schokwerende schuimplaat, zowel in het deksel, als in de koffer zelf. Hierdoor worden al uw producten mooi op hun plaats gehouden in de presentatiekoffer. Ze kunnen niet heen en weer schuiven of niet tegen elkaar schuren en botsen. Dit voorkomt beschadigingen en krassen op uw producten. Bovendien vangt deze schuimplaat ook perfect alle schokken op.

Een professionele presentatiekoffer laat zich makkelijk dragen want hij is uitgerust met een praktische en ergonomische handgreep. Of kies een aluminium presentatiekoffer met soepele wieltjes en een telescopisch handvat. Die rolt u gewoon overal mee naartoe.

Succes verzekerd met een RAJA presentatiekoffer

Gebruik voortaan bij elk klantenbezoek een professionele RAJA presentatiekoffer en succes is verzekerd. Zo garanderen wij bovendien een levering van uw presentatiekoffers binnen 24 uur volgend op uw bestelling. Een dergelijke snelle leveringstermijn geldt trouwens ook voor andere plastic verpakkingen zoals plastic potjes en flessen, plastic dozen en plastic emmers.

Bel ons voor advies over presentatiekoffers op 012 260 260.

8 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie