Cadeaudozen voor flessen

››  10 producten

Maak met een cadeaudoos voor flessen mooie geschenkverpakkingen

Wanneer we een fles wijn of champagne als geschenk geven wil het oog ook wel wat. Een mooie geschenkverpakking maakt het dan nog leuker om de fles te geven of te krijgen. Bij Rajapack vindt u cadeaudozen voor 1, 2 of 3 flessen. Een geschenkdoos voor flessen is voorzien van een praktisch en stevig handvat. Dit is makkelijk om de flessen te dragen. Moet u nog meer flessen wijn verpakken, dan biedt een geschenkkoffertje voor flessen de oplossing.

Geschenkverpakkingen voor flessen en flesdraagtassen

U kan flessen verpakken in een mooie geschenkverpakking, maar ook in een speciale draagtas voor flessen. Deze zijn beschikbaar in plastic, geschenkpapier en lakpapier. Een fles verpakken in een flesdraagtas is uiterst eenvoudig en snel. U beschikt meteen over een mooie cadeauverpakking voor elke fles wijn of drank.

Verpakt u flessen in een sterke flesverzenddoos, dan kan u ze extra beschermen met een kruisverdeling of legbed. Dit voorkomt dat de flessen tijdens het transport tegen elkaar kunnen schuren of kloppen. Zo bent u altijd zeker dat uw flessen onbeschadigd hun bestemming bereiken. U kan ook elke individuele fles bijkomend verpakken in een zachte en schokdempende kartonnen mof.

Verpakkingen voor flessen en andere producten

Flesverpakkingen zijn slechts een fractie van het aanbod verpakkingen en verpakkingsmaterialen dat u bij Rajapack online kan bestellen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een ruime keuze aan speciale kartonnen dozen voor drukwerk. Of witte en bruine kartonnen dozen in heel veel verschillende formaten en vormen, geschikt voor elk product. Postdozen, verzenddozen en brievenbusdozen zijn dan weer uitermate handig voor webshops en e-commerce.

Bel ons voor professioneel advies inzake cadeaudozen voor flessen op het nummer:
012 260 260.
Personaliseer GRATIS* uw draagtassen
 

Kleur

  •  (3)
  •  (3)
  •  (3)
  •  (3)
  •  (3)

Materiaal

  •  (3)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Flesdraagkarton Horizon
3 referenties

Vanaf 0,70 € Excl. BTW
Flessendoos met venster Hévéa
2 referenties

Vanaf 2,65 € Excl. BTW
Flesverpakking, micro-golfkarton
3 referenties

Vanaf 0,95 € Excl. BTW
Opruiming: flesverpakking Amarant
1 referentie

Vanaf 2,07 € Excl. BTW
Doos voor champagnefles
2 referenties

Vanaf 0,86 € Excl. BTW
Flesgeschenkzakjes Decorum
3 referenties

Vanaf 6,50 € Excl. BTW
Flesverpakking Classic
3 referenties

Vanaf 0,89 € Excl. BTW
Presentatiekoffertjes
2 referenties

Vanaf 2,00 € Excl. BTW
1