Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Cadeaupapier

Een mooi geschenk verdient prachtig cadeaupapier

Weet u niet welk cadeaupapier te kiezen voor uw cadeaus? Kijk dan snel even hier op de RAJA webshop. Daar vindt u een uitgebreide keuze aan cadeaupapier op rol, van heel sober tot heel chique en feestelijk. Combineer ons cadeaupapier ook met een van de vele accessoires voor geschenkverpakkingen.

Maak de mooiste geschenkverpakkingen met feestelijk cadeaupapier

Transparant cadeaupapier, sober en stijlvol cadeaupapier, felgekleurd cadeaupapier, gemetalliseerd glanzend cadeaupapier, klassiek versierd cadeaupapier ... u kiest zelf wat het beste past bij uw cadeaus. Maar om het even welk cadeaupapier u gebruikt, uw geschenkverpakkingen zullen altijd schitteren.

Het juiste cadeaupapier voor uw verpakking

Bij het inpakken van uw cadeau is het belangrijk om rekening te houden met enkele zaken, waaronder de vorm van je cadeau. Benieuwd welke zaken belangrijk zijn bij het inpakken van je cadeaus?. Ontdek op onze blog hoe je de juiste keuzes voor de perfecte geschenkverpakking maakt!

Geschenkpapier, geschenklint en strikjes

Elke geschenkverpakking met mooi cadeaupapier maakt u nog feestelijker met geschenklint en strikjes. Bescherm delicate cadeaus eerst met zijdepapier alvorens ze te verpakken in cadeaupapier.

Bel ons voor professioneel advies inzake geschenkpapier op het nummer: 012 260 260

22 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie