Hygiëne en cafetaria

›› 121 producten

Streef naar een propere werkomgeving met onze producten voor onderhoud en hygiëne

In een propere en goed onderhouden werkomgeving is het aangenaam werken. Dit geldt zowel voor uw werkplaats of atelier, als voor uw magazijn, kantoren, cafetaria, toiletten en sanitaire installaties, archiefruimtes … Rajapack helpt u om alles netjes te houden met een assortiment producten en artikelen voor de dagelijkse schoonmaak, afvalverwerking, catering en hygiëne.

Rajapack

Poetsdoeken op rol zijn erg handig voor zowel de dagelijkse als de industriële poetsbeurt. Toiletpapier, vloeibare zeep en zeepdispensers zijn onmisbaar in de toiletten van uw bedrijf. Bezems, vegers, stofblikken, deurmatten en roostermatten helpen om elke dag uw bedrijf netjes te houden. Met een ruime keuze aan vuilniszakken, afvalzakken en puinzakken blijft u ook de afvalberg de baas. En bij al dat poets- en schoonmaakwerk verdienen uw handen een goede bescherming met handschoenen aangepast aan elk soort werk.

Hou het ook netjes in uw cafetaria, kantoor of archief

Speciaal voor de uitrusting van uw cafetaria of bedrijfskantine vindt u bij Rajapack eveneens plastic en kartonnen bekers voor koude en warme dranken, kartonnen en plastic borden, plastic bestekken en roerstokjes, plastic potjes, papieren servetten, aluminiumfolie en huishoudfolie.

Om orde en netheid te bewaren in uw kantoor of archief bieden wij ook een ruim assortiment kantoorbenodigdheden en archiefdozen.

Bel ons voor professioneel advies inzake producten voor schoonmaak, hygiëne en cafetaria op het nummer:
012 260 260.
lees meer
Poetsdoek industrial roll neutral