Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Handschoenen

> Op zoek naar het juiste type handschoen of de juiste maat? Volg dan hier onze keuzegids voor veiligheidshandschoenen.

Tijdens het werken met vracht, machines, gereedschappen, werktuigen, producten en verpakkingen lopen handen en vingers grote risico’s op kwetsuren. Die zijn makkelijk te vermijden door het dragen van aangepaste werkhandschoenen. RAJA levert handschoenen voor het lichte en het zware werk, voor werk in een droge, natte of vervuilde omgeving, voor precisiewerk of fijn technologisch werk.

Een ruime keuze aan werkhandschoenen

Draag in alle werkomstandigheden aangepaste persoonlijke beschermingsmiddelen om uw handen en vingers te beschermen. Voor elk type werk bestelt u werkhandschoenen via de RAJA webshop: elastische handschoenen, katoenen handschoenen, nitrilhandschoenen, latexhandschoenen, vinylhandschoenen, kevlarhandschoenen, Docker-handschoenen, lederen werkhandschoenen, enz.

Werkhandschoenen en stofmaskers

Werkhandschoenen vormen zeker geen overbodige luxe. Ze helpen om ernstige verwondingen van handen en vingers te voorkomen of maken het werken gewoon efficiënter en veiliger. Voor wie vaak in een stofrijke omgeving werkt, zijn stofmaskers even onmisbaar.

Bel ons voor professioneel advies inzake werkhandschoenen op het nummer: 012 260 260

34 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie