Papierkussensysteem

››  5 producten

Maak zelf uw schokwerende en beschermende papierkussens

Papierkussens zijn ideaal om de lege ruimte rondom uw producten in hun verpakking of doos op te vullen. Zo kunnen uw goederen niet tegen elkaar schuren tijdens het transport en zijn ze bestand tegen schokken. Met de verschillende papierkussenmachines maakt u eenvoudig uw eigen papierkussens op maat. Huur een papierkussenmachine tegen een voordelige prijs en maak met het papier milieuvriendelijk opvulmateriaal dat u gewoon samen met uw kartonnen verpakkingen kan recycleren.

Gebruik het juiste papier in uw papierkussensysteem

Het papier voor de papierkussensystemen is beschikbaar in verschillende formaten, op rol of per pakket. Zo maakt u echt papierkussens op maat van uw producten en verpakkingen. De bufferkussens zijn perfect geschikt om de hoeken van uw kwetsbare producten te beschermen, zware stukken te stabiliseren of artikelen op hun plaats te houden in de doos.

Er is een papierkussensysteem voor ieder verbruik. Voor klein tot gemiddeld verbruik raden we de Padpak junior aan. Hiermee snijdt u de papierkussens af met een hendel wanneer ze de gewenste lengte hebben. Voor groter verbruik kiest u best de Padpak LC2 die u met een voetpedaal kan bedienen of (semi-)automatisch papierkussens laat produceren met behulp van een bedieningspaneel.

Maakt u intensief en gevarieerd gebruik van uw papierkussensysteem? Ga dan voor een Padpak senior. Hij is gemakkelijk te integreren in uw paktafels en heeft maar liefst 4 gebruiksmogelijkheden. De Padpak compact is dan weer het ideale buffersysteem voor gebruik op uw paktafels.

Ontdek alle papierkussensystemen op de webshop

Op onze webshop leest u alles over de papierkussensystemen en bijhorende papiersoorten die Rajapakc aanbiedt. Aarzel niet met ons contact op te nemen indien u vragen heeft over deze papierkussenmachines en hun mogelijkheden.

Bel ons voor professioneel advies inzake papierkussensystemen en papieren bufferkussens op het nummer: 012 260 260
Flo-pak super green
 
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Padpak Senior Papier
7 referenties

Vanaf 55,70 € Excl. BTW
1