012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Luchtkussenmachine

Produceer schokwerende luchtkussens en beschermende luchtkussenfolie

Soepele en stevige luchtkussens vormen de ideale bescherming voor uw kwetsbare producten. Vul de lege ruimte in uw verpakkingen op met luchtkussentjes en uw goederen zijn perfect beschermd tegen schokken tijdens het transport. Met een luchtkussenmachine maakt u zelf luchtkussens, waar en wanneer u wenst. Bovendien hebt u er weinig materiaal voor nodig zodat u bespaart op dure opslagruimte.

Herbruikbare luchtkussentjes

Luchtkussens zijn een zeer voordelige en milieuvriendelijke manier om uw artikelen te beschermen. De ontvanger kan de luchtkussentjes hergebruiken of lekprikken. Aangezien de luchtkussens voor 99% bestaan uit lucht, leveren ze weinig afval op. Een bijkomend voordeel is dat de lichte luchtkussentjes uw portokosten verminderen terwijl de hoogresistente folie toch een optimale bescherming biedt.

Kies de juiste luchtkussenmachine

Voor elke luchtkussenmachine in ons assortiment hebben we aangepaste buisfolie zodat u luchtkussens kan maken naargelang uw behoefte. Of u nu opvulmateriaal wilt voor de lege tussenruimten of een totaalbescherming van uw producten, u vindt ongetwijfeld de juiste luchtkussenmachine, voor het maken van grote of kleine hoeveelheden luchtkussentjes. De luchtkussentjes zijn geperforeerd waardoor ze gemakkelijk afscheurbaar zijn. Dit maakt uw verpakkingswerk sneller en efficiënter. Bovendien gebruikt u steeds de juiste hoeveelheid luchtkussentjes en verspilt u minder grondstoffen. Hier vaart ook het milieu wel bij.

Bel ons voor professioneel advies inzake luchtkussensystemen en schokdempende luchtkussens op het nummer:
012 260 260

16 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie