Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
15
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schokwerende blokjes

Gebruik schokwerende kussentjes voor extra bescherming binnenin de verpakking

Schokwerende stootkussentjes zijn zeer efficiënt en makkelijk in gebruik. U plaatst ze gewoon aan de binnenzijde van uw verpakkingen op de plaatsen die het meest schokken moeten ondergaan. Op die manier bechermen ze uw producten extra vanuit de binnenzijde van hun verpakking.

Schokabsorberende kussentjes

Stootkussentjes zijn gemaakt uit sterk en veerkrachtig polyethyleenschuim. Ze vangen perfect alle schokken op en zijn tegelijk zacht genoeg om uw producten niet te beschadigen. Omdat ze zelfklevend zijn kan u de kussentjes makkelijk aan de binnenzijde van verpakkingen kleven. Tevens kan u ze gebruiken om op elkaar gestapelde platte producten van elkaar gescheiden te houden.

Schokwerende kussentjes en schuimplaat

Net zoals stootkussentjes is schokwerende schuimplaat perfect bruikbaar binnenin verpakkkingen, dozen en kisten. U kan er makkelijk de wanden mee bekleden of tussen op elkaar gestapelde goederen leggen. U heeft de keuze uit zwarte schuimplaat met hoge densiteit, witte schuimplaat in polyethyleen, roze antistatische schuimplaat of grijze schuimplaat met grote noppen.

Bel ons voor professioneel advies inzake schokwerende kussentjes, op het nummer: 012 260 260

1 bestelcode
Sorteren op: Relevantie