012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Tussenbladen en beschermingsbladen

Leg tussenbladen of schuimplaten tussen op elkaar gestapelde producten

Stapelt u goederen bovenop elkaar in een verpakking of doos? Of stapelt u vracht op pallets? Houd de gestapelde verpakkingen of producten dan van elkaar gescheiden met tussenbladen of schuimplaten.

Tussenbladen en schuimplaten bieden extra veiligheid

Tussenbladen zijn verkrijgbaar in enkel- of dubbelgolfkarton, in karton met een honingraatstructuur en in vochtbestendig kunststof. Er zijn ook kartonnen tussenbladen die voorzien zijn van een speciale antisliplaag. Deze zijn bijzonder geschikt om tussen de verschillende lagen van een gestapelde pallet te leggen en zo zeer stabiele pallets te stapelen.

Veerkrachtige schuimplaten zijn er in wit, zwart en roze antistatisch polyethyleenschuim, en in grijs polyurethaanschuimplaat met grote schokwerende noppen. Met schuimplaten kan u moeiteloos de binnenzijde van grote kartonnen exportcontainers of van houten kisten bekleden. Zo beschermt u goederen extra aan de binnenzijde van hun verpakking. Dit is zeker aan te raden bij transport over lange afstand of bij langdurige stockage.

Bestel tussenbladen en schuimplaten via de RAJA webshop

Alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen die u op onze webshop vindt zijn leverbaar binnen 24 uur in de hele Benelux. Dit geldt niet enkel voor tussenbladen en schuimplaten, maar onder andere ook voor antistatische bescherming, corrosiewerende verpakkingen,schuimbescherming, papieren bescherming en luchtussenfolie.

Bel ons voor professioneel advies inzake tussenbladen en schuimplaten, op het nummer: 012 260 260

8 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie