012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Bedrukte documentenhoesjes

Kleef transportdocumenten op uw verpakkingen in een bedrukt zelfklevend documentenhoesje

Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes zijn voorzien van een opvallende boodschap zoals: Packing List of Documents Enclosed. Die maakt meteen duidelijk dat het documentenhoesje belangrijke transportdocumenten bevat. Iedereen die bij het transport van uw goederen betrokken is weet dus onmiddellijk de vergezellende facturen, leveringsbonnen of douanedocumenten te vinden.

Bedrukte documentenhoesjes kleven sterk op elke ondergrond

De hele rugzijde van een bedrukt documentenhoesje heeft een sterke kleeflaag. Die is beschermd met een siliconenpapier dat u makkelijk verwijdert. Daarna kan u het documentenhoesje op zowat elke ondergrond kleven. Bedrukte documentenhoesjes, komen gegarandeerd niet los tijdens de verhandeling van uw goederen. Zo bereiken transportdocumenten altijd samen met uw producten hun bestemming.

Bedrukte documentenhoesjes beschermen uw transportdocumenten

Documentenhoesjes zijn vervaardigd uit sterk plastic. Ze zijn perfect bestand tegen scheuren, vocht en slechte weersomstandigheden. Hierdoor worden transportdocumenten goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Bedrukte documentenhoesjes worden geleverd in een handige dispenserdoos. U kunt kiezen uit een groot aantal voorgedrukte boodschappen, beschikbaar in verschillende talen. Ze zijn daardoor ook erg geschikt voor internationale zendingen.

Voor het aanbrengen van andere soorten informatie op uw verpakkingen kan u kiezen uit verpakkingsetiketten met standaard waarschuwingsboodschappen, gevarenetiketten die wijzen op de aanwezigheid van gevaarlijke producten en zelfklevende etiketten waarop u met een laserprinter zelf informatie print.

Bel ons voor professioneel advies over bedrukte zelfklevende documentenhoesjes, op het nummer: 012 260 260.

9 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie