012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Transparante documentenhoesjes

Transportdocumenten blijven zichtbaar in een tranparant zelfklevend documentenhoesje.

Stuur belangrijke transportdocumenten met uw goederen mee in een transparant documentenhoesje. Dat kleeft u eenvoudig op de buitenkant van uw verpakkingen. De documenten in het hoesje blijven perfect leesbaar. Zo kan de inhoud gecontroleerd worden zonder dat uw verpakking moet worden geopend.

Transparante documentenhoesjes beschermen uw documenten

Het is belangrijk dat documenten zoals facturen, douanepapieren, leveringsbonnen ... onbeschadigd en samen met uw goederen hun bestemming bereiken. Zelfklevende documentenhoesjes zijn vervaardigd uit transparant plastic. Ze beschermen uw transportdocumenten goed tegen vocht, vuil, stof, slecht weer, enz.

Documentenhoesjes kleven bovendien uiterst stevig op zowat elke ondergrond. Eens op uw verpakkingen gekleefd, komen ze niet meer los. Transportdocumenten geraken dus ook niet meer verloren.

Transparante documentenhoesjes en verpakkingsetiketten

Soms bent u verplicht om naast documentenhoesjes ook andere vermeldingen op uw verpakkingen te kleven. Daarom vindt u in het RAJA assortiment ook verpakkingsetiketten met standaard waarschuwingsboodschappen, gevarenetiketten die wijzen op de aanwezigheid van gevaarlijke producten en zelfklevende etiketten waarop u met een laserprinter om het even welke informatie print.

Bel ons voor professioneel advies over transparante zelfklevende documentenhoesjes, op het nummer 012 260 260.

8 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie