Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
5
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dispenser voor etiketten

Kleef razendsnel verpakkingsetiketten met een handige dispenser

Met een dispenser of pistoolafroller voor transportetiketten kleeft u heel wat sneller en makkelijker dergelijke etiketten op uw verpakkingen. Deze dispensers zijn beschikbaar voor verschillende formaten verzendetiketten. Ze zullen u helpen heel wat tijd te besparen.

Dispensers voor transport- en signaaletiketten

De Towa pistoolafroller voor verzendetiketten is verkrijgbaar in twee modellen: voor etiketten van 60 of 100 mm breed. Hij heeft een ergonomische pistoolgreep en een hendel die bij het indrukken het etiket scheidt van het siliconenpapier. Zo kan u heel snel en nauwkeurig werken.

Zowel voor het kleven van ronde signaaletiketten als voor transportetiketten kan u gebruik maken van een stevige dispenser die u gewoon op uw tafel plaatst. Bepaalde modellen laten zelfs toe om meerdere rollen etiketten naast elkaar te gebruiken.

Etiketten en dispensers online bestellen

Via de RAJA webshop kan u zowel de dispensers als de verpakkingsetiketten zelf bestellen. Dit geldt eveneens voor gevarenetiketten en voor zelfklevende documentenhoesjes.

Bel ons voor professioneel advies inzake dispensers en pistoolafrollers voor transportetiketten, op het nummer: 012 260 260

4 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie