Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
15
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Gevarenetiketten en -indicatoren

Kleef een gevarenetiket op uw transporten van gevaarlijke producten

De manier waarop u gevaarlijke producten voor transport moet verpakken en etiketteren is strikt geregeld. Zo moet u onder andere op de buitenzijde van de verpakking een gevarenetiket kleven. Dit etiket maakt duidelijk dat het om een gevaarlijk product gaat en geeft ook de aard van dat product aan: een brandbaar, bijtend of giftig gevaarlijk product.

Gevarenetiketten helpen risico’s te beperken

Bij het transport van gevaarlijke producten mag u niets aan het toeval overlaten. Een groot en opvallend gevarenetiket trekt ieders aandacht. Iedereen die betrokken is bij de verhandeling van uw gevaarlijk product is hier duidelijk van op de hoogte.

Kleef bijkomend ook nog een schokindicator of een kantelindicator op uw verpakkingen. Dit zijn speciale etiketten die door middel van verkleuring aangeven of een verpakking tijdens het transport hevige schokken heeft ondergaan of gekanteld is. Bevat zo’n verpakking dan ook nog een gevaarlijk product, dan kunnen de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen worden bij het openen en uitpakken.

Gevarenetiketten en transportetiketten

Gevarenetiketten moeten verplicht op de verpakking van gevaarlijke producten gekleefd worden. In het geval van gewone transportetiketten beslist u zelf of u deze al dan niet gebruikt. Verzendetiketten maken echter duidelijk dat uw goederen op een voorzichtige manier dienen behandeld te worden. Dit kan beschadiging van uw producten helpen voorkomen.

Bel ons voor professioneel advies inzake gevarenetiketten, op het nummer: 012 260 260

7 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tijdelijk uit voorraad
Vochtverklikker
Vochtverklikker

1 referentie

1 referentie
97,95 €Excl. BTW per VE