012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Beschermende postdozen

Verpak breekbare producten voor verzending in een beschermende postdoos

Beschermende postdozen zijn aan de binnenzijde bekleed met zacht en schokdempend schuim. Ze sluiten nauw aan rond uw producten en houden die perfect op hun plaats in de doos. De zachte binnenbekleding voorkomt krassen op delicate oppervlakken. Omwille van hun dikke schuimlaag binnenin worden deze postdozen ook wel schuimboxen genoemd. Het sterke karton waaruit ze vervaardigd zijn vangt samen met het schuim schokken en stoten prima op. Zo bent u er zeker van dat uw zendingen onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Postdozen en postverpakkingen voor een veilige verzending

Naast schuimboxen levert RAJA ook Quicksnap en easybox postdozen. Die zijn binnenin uitgerust met een bescherm- of klemfolie om uw product in de doos te fixeren. Het kan tijdens de postbedeling niet in de verpakking heen en weer schuiven en dus niet beschadigd raken.

Maar ook voor allerlei andere producten vindt u bij RAJA de juiste postdoos: brievenbusdozen voor webshops, postdozen voor platte producten, ordnerdozen voor ringmappen, verzendkokers voor opgerolde documenten, boekverpakkingen voor drukwerken en boeken, cd- en multimediaverpakkingen, enz.

Bestel postdozen en postverpakkingen via onze webshop

Alle RAJA verpakkingen kan u snel en voordelig online bestellen. Ook ons uitgebreid assortiment postdozen en postverpakkingen. Bestel vandaag en uw postdozen worden binnen 24 u geleverd in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies over beschermende postdozen op 012 260 260.

13 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie