Postdozen

››  7 producten

Bescherm uw producten tijdens hun verzending in een sterke postdoos

Met het succes van webshops en e-commerce is het aantal verzonden postpakketten enorm toegenomen. Voor elk pakje dat de post op gaat is een aangepaste postdoos nodig. Daarom biedt Rajapack een uitgebreid assortiment postdozen en brievenbusdozen in wit of bruin karton en in allerlei verschillende afmetingen. De formaten van onze postdozen voldoen aan de vereisten van de postdiensten voor een snelle en veilige bedeling. Postdozen zijn onmiddellijk gebruiksklaar en kunnen snel en stevig worden afgesloten met handige sluitkleppen of met een zelfklevende sluiting.

Postdozen en postverpakkingen

In een standaard postdoos kan u heel wat verschillende producten veilig verpakken en verzenden. Sommige producten echter vereisen een ander soort postverpakking. Grote opgerolde documenten bijvoorbeeld. Die kan u goed beschermd versturen in een sterke kartonnen koker. Speciale boekverpakkingen zijn ideaal voor het versturen van boeken. Voor cd’s, dvd’s, computerspelletjes … zijn er cd- en multimediaverpakkingen. Ook verzenddozen voor platte producten behoren tot ons gamma postverpakkingen.

Schokwerende en beschermende postdozen

Dure en erg kwetsbare producten kan u het best verzenden in een beschermende postdoos. Deze postdozen zijn aan de binnenzijde bekleed met zacht en schokdempend schuim. Dit houdt uw producten mooi op hun plaats in de postdoos en vangt elke schok perfect op. Beschermende postdozen zijn ideaal als verpakking voor kleine elektronische producten, fotoapparatuur, smartphones, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake postdozen op het nummer: 012 260 260.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (80)
  •  (31)

Recycleerbaar

  •  (111)

Formaat

Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Postdoos met automatische bodem
7 referenties

Vanaf 0,42 € Excl. BTW
Kartonnen dozen Rigibox
10 referenties

Vanaf 0,37 € Excl. BTW
1