Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimopvulling

Bufferkussens gevuld met schuim nemen de vorm van uw producten aan

Schuimbescherming is een zeer efficiënte en eenvoudige bescherming voor al uw producten. De bufferkussens met schuimvulling nemen perfect de vorm van alle soorten producten aan, ongeacht hun vorm, omvang en gewicht. Zo zijn ze volledig omhuld en optimaal beschermd tegen schokken. Welk product u ook wilt verzenden, met schuimkussens maakt u echt een bescherming op maat.

Een gebruiksvriendelijke schuimmachine

Met de Instapacker machine maakt u tot 16 kussen per minuut met slechts 1 druk op de knop. Deze gebruiksvriendelijke schuimmachine heeft een ergonomisch scherm en eenvoudige toetsen waarmee u de hoeveelheid schuim automatisch kan aanpassen. Duid de gewenste hoeveelheid aan en maak het gevulde kussentje los met behulp van de afscheurperforatie. Leg het gevulde kussentje onderaan de doos, plaats uw product erop en leg bovenop een tweede kussentje vooraleer u de doos sluit. Het gezwollen schuim vult de leegte op.

Maak schuimkussens zonder machine

De Instapak Quick RT bufferkussens zijn eenvoudig te gebruiken. Voor deze kussens heeft u geen machine nodig. U ontvouwt gewoon de Instapak schuimkussens op een effen ondergrond, drukt op de ‘A’ en vervolgens 15 tot 20 keren op ‘A’ en ‘B’ om de componenten te mengen. Leg het bufferkussen onderaan de doos, plaats uw product in het midden en activeer een tweede schuimkussen om bovenop uw product te leggen. Sluit de doos zodat het bovenste bufferkussen de vorm van de doos en van uw product aanneemt.

Bel ons voor professioneel advies over schuimmachines en bufferkussens met schuim op het nummer 012 260 260.

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie