012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Vaste transportrollenbaan

Stel makkelijk uw eigen transportketen samen

Werkt u altijd binnen dezelfde omgeving en moeten uw dozen of objecten altijd dezelfde route afleggen in uw magazijn? Dan kiest u best voor een vaste transportrollenbaan. Door de vele toebehoren bouwt u moeiteloos een transportrollenbaan samen die volledig is afgestemd op uw behoeften. Zowel voor de rechte als voor de gebogen rollenbaan heeft u de keuze uit twee breedtes: 40 of 60 cm. De vaste transportrollenbaan van RAJA wordt geleverd in een kit die u zelf eenvoudig kan monteren.

Een vaste transportrollenbaan vormt een voordelige oplossing om een grote hoeveelheid goederen over een vast traject te verplaatsen. Vaste transportrollenbanen zijn zeer populair in de verpakkingsindustrie. Ze brengen de goederen probleemloos van de opslagplaats naar het verpakkingsstation, en uiteindelijk tot aan het laadkade voor de koerierdienst. Denk eraan dat de dozen of objecten die u op een transportrollenbaan legt over een vlakke, stijve bodem moeten beschikken, zonder oneffenheden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw goederen en pakjes altijd vlot blijven rollen.

Bekijk hieronder de vaste transportrollenbaan van RAJA en combineer hem met de vele toebehoren waaronder een gebogen wieltjesbaan (in een hoek van 90°), steunpoten, geleidestangen of een kogeltafel waarmee een pakket kan laten stoppen of laat draaien. Neem contact op met de verpakkingsspecialisten van RAJA en laad u begeleiden door het beste professionele advies.

1 bestelcode
Sorteren op: Relevantie