Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Vuilniszakhouder

Hang een vuilniszak op in een vuilniszakhouder en ruim alles makkelijker en sneller op

Met een stabiele vuilniszakhouder behoren voortdurend omvallende vuilniszakken voorgoed tot het verleden. Hang de vuilniszak gewoon op in de houder en u kan er altijd makkelijk uw afval in deponeren. Opruimen verloopt zo heel wat sneller en efficiënter.

Standaard of mobiele vuilniszakhouder

Bij RAJA vindt u 3 types vuilniszakhouder. Een gewone standaard vuilniszakhouder die u overal waar nodig kan plaatsen in uw bedrijf. Of een mobiele vuilniszakhouder uitgerust met wieltjes en met een deksel. Hierin kan u een vuilniszak hangen en die dan makkelijk meenemen naar de plaatsen waar moet opgeruimd worden. En tenslotte is er ook een mobiele vuilniszakhouder voor vuilniszakken met een groot volume van 1000 tot 2500 liter.

Vuilniszakhouders zijn ook erg praktisch voor het sorteren van uw afval. Plaats gewoon een reeks vuilniszakhouders naast elkaar en hang er vuilniszakken in met een verschillende kleur. Zo is het altijd duidelijk welk soort afval in welke afvalzak hoort.

Voordeelpak vuilniszakken met mobiele vuilniszakhouder

Is uw bedrijf aan een grote opruimbeurt toe en wenst u meteen volop aan de slag te gaan? Profiteer dan van dit voordeelpak met: 200 standaardvuilniszakken van 110 liter + 1 mobiele vuilniszakhouder.

Bel ons voor professioneel advies inzake vuilniszakhouders en vuilniszakken op het nummer: 012 260 260.

7 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie