• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Opvulmaterialen, Flo-pak

(16 producten)

Houd producten op hun plaats in hun verpakking met schokwerend opvulmateriaal

Een product dat heen en weer kan slingeren in zijn verpakking is niet goed beschermd en kan makkelijk beschadigd raken. Dit lost u eenvoudig op door gebruik te maken van opvulmateriaal. Met flo-pak opvulmateriaal, luchtkussentjes, schuimkussens of opvulpapier vult u snel de lege ruimte rondom uw producten in hun verpakking op. Zo blijven uw goederen netjes op hun plaats in hun verpakking.

Bescherm uw producten met opvulmateriaal

Opvulmaterialen vervullen verschillende functies: goederen fixeren in hun verpakking, voorkomen dat producten tegen elkaar aan kunnen schuren en schokken opvangen.

Daarom zijn de opvulmaterialen die u vindt op de Rajapack webshop altijd zeer veerkrachtig en schokwerend. 8-vormige flo-pak opvuldeeltjes kan u makkelijk overal tussen uw producten stoppen. Bufferkussens gevuld met zacht schuim nemen perfect de vorm van uw goederen aan. Luchtkussentjes in kettingvorm kan u rond uw producten wikkelen alvorens ze in een doos te verpakken.

Opvulmateriaal online bestellen of zelf maken

Op de Rajapack webshop vindt u heel wat gebruiksklare opvulmaterialen. Flo-pak is beschibaar in grote plastic zakken of in een handige dispenserdoos, luchtkussentjes koopt u in bulk in kettingvorm en opvulpapier in grote pakken. Maar u kan ook beslissen om uw opvulmaterialen zelf te maken. Hievoor biedt Rajapack allerlei machines aan, zoals: papierkussensystemen, luchtkussenmachines, schuimmachines en een kartonperforator. Met al deze machines maakt u waar en wanneer u wenst uw eigen opvulmaterialen.

Bel ons voor professioneel advies inzake opvulmaterialen en flo-pak, op het nummer: 012 260 260

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Gerecycleerd
Kleur
Recycleerbaar
16 producten Filters verwijderen
Lijst Raster