012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
30
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Etiketten en etikethouders voor magazijn

Voorzie uw magazijn van een duidelijke identificatie met het onderstaande assortiment etiketten en etikethouders

Wilt u in uw magazijn snel een product kunnen lokaliseren en identificeren? Dan kan u niet zonder onze etiketten en aangepaste etikethouders. U kleeft de etikethouder simpelweg op een stelling en verziet deze van het juiste etiket. Aan de hand van een volgnummer of streepjescode op het etiket kan u vervolgens snel uw producten lokaliseren en identificeren.

Etikethouders voor elke toepassing

Voorzie uw magazijnrekken van permanent klevende etikethouders of kies voor een magnetische etikethouder die u makkelijk weer op een andere plek kan kleven wanneer dit noodzakelijk zou zijn. Een magnetische etikethouder is zeer stevig en voorzien van een flap in transparant PVC. Uw boodschap of barcode is daardoor zeer goed leesbaar maar ook beschermd tegen bijvoorbeeld, stof, vocht of uv-licht.

Dankzij de etikethouders met een opening aan de bovenzijde kunt u het etiket zeer snel en gemakkelijk vervangen. U steekt er langs boven gewoon een nieuw etiket in, zonder enige moeite.

Klaar om uw producten en goederen nog sneller te lokaliseren en identificeren? Dan kan u niet meer zonder onze etikethouders! Bestel ze eenvoudig en snel via onze webshop.

7 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie