012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

4
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Signaaletiketten

Gebruik ronde gekleurde signaaletiketten om zaken te merken en te sorteren

U kan heel wat tijd besparen wanneer alles in uw werkomgeving goed geordend en snel herkenbaar is. Ronde gekleurde signaaletiketten kunnen u hierbij sterk helpen. Sinaaletiketten kleven stevig op elke ondergrond, zijn verkrijgbaar in diverse formaten en in meerdere opvallende kleuren. Ze laten toe een kleurcode te hanteren om dossiers, producten, magazijnbakken, enz. te sorteren en te groeperen.

Ruime keuze aan signaaletiketten

Signaaletiketten zijn verkrijgbaar van heel klein tot groot en van transparant tot wit, geel, blauw, groen, rood, zwart en oranje. Er zijn permanent klevende signaaletiketten en varianten die u makkelijk weer kan verwijderen zonder dat ze sporen nalaten.

Sommige signaaletiketten worden geleverd op rol en andere op losse vellen. Die vellen kan u ook gebruiken in een laserprinter of kopieerapparaat. Dit laat toe om informatie of uw logo op de singnaaletiketten te printen.

Signaaletiketten en andere industriële etiketten

Signaaletiketten worden samen met magnetische etiketten en Amerikaanse etiketten ondergebracht bij de etiketten voor industrieel gebruik. Die vinden vooral hun toepassing binnen uw bedrijf, fabriek om magazijn. Eens de goederen uw onderneming verlaten via transport of verzending heeft u vooral nood aan transport- en verpakkingsetiketten.

Bel ons voor professioneel advies inzake signaaletiketten, op het nummer: 012 260 260

10 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie