• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestelling Per referentie

Mobiele transportrollenbaan

(2 producten)

Optimaliseer uw goederentransport met een mobiele telescopische transportrollenbaan

Een mobiele telescopische transportrollenbaan op wieltjes vormt een ideale oplossing voor een tijdelijke overbrugging in uw logistiek centrum. Ze helpen u uw goederen en pakjes vlot te verplaatsen doorheen uw magazijn, van de opslagplaats tot in de vrachtwagen van de koerierdienst. Door de wieltjes is de mobiele transportrollenbaan overal inzetbaar. Doordat hij telescopisch is, is hij bovendien perfect aanpasbaar in de lengte. Precies voor wat u nodig hebt. Bochten en obstakels vormen voor dit soort transportrollenbaan geen enkele uitdaging. Ligt er een obstakel op uw weg, buig de mobiele transportrollenbaan er dan gewoon omheen.

De wieltjes van onze mobiele transportrollenbaan zijn voorzien van een rubberen afwerking zodat ze geen sporen nalaten op de ondergrond. Het wiel op elk uiteinde van de transportrollenbaan is voorzien van een rem. Mobiele transportrollenbanen zijn niet enkel aanpasbaar in de lengte door hun unieke harmonicastructuur. Ook in de hoogte kan u zelf uw keuzes maken, perfect afgestemd op uw behoeften. De hoogte van de steunpoten is verstelbaar van 72 tot 112 cm. Denk eraan dat de dozen en objecten die u op de transportrollenbaan legt altijd over een vlakke, stijve bodem moeten beschikken, zonder oneffenheden. Onder een helling van slechts 3% rollen uw dozen vlotjes over de transportrollenbaan.

De mobiele transportrollenbanen van Rajapack worden volledig gemonteerd geleverd en zijn daardoor onmiddellijk klaar voor gebruik. U heeft de keuze uit meerdere breedtes en lengtes. Neem contact op met de verpakkingsspecialisten van Rajapack om u te verzekeren van het beste professionele advies.

Bekijk onze 300 nieuwigheden voor uw magazijn!

Ontdek het snel
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Mobiele telescopische transportrollenbaan op wieltjes 60 cm
Nieuw
2 referenties
Vanaf 2.195,00 € Excl. BTW
Mobiele telescopische transportrollenbaan op wieltjes 40 cm
Nieuw
2 referenties
Vanaf 1.895,00 € Excl. BTW