• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Pallets en accessoires  ( 36 producten )

Transporteer goederen op pallets in kunststof, houtvezel, karton of hout

Rajapack biedt al het nodige voor de palletisering van uw goederen voor transport of stockage. Via onze webshop bestelt u eenvoudig industriële en nestbare pallets in kunststof, Kaypal kartonpallets en Inka houtvezelpallets. Bovendien hebben wij een ruim gamma aan accessoires voor palletisering: hoekbeschermers en hoekprofielen die de randen van uw verpakkingen beschermen, tussenbladen om gestapelde pallets te stabiliseren, rekfolie om uw pallets in te wikkelen en afdekvellen op rol om uw gestapelde pallets nog beter te beschermen.

Pallets, rekfolie en omsnoeringsband

Stevige en stabiele pallets zorgen voor een veilig transport. Wikkel daarom elke gestapelde pallet in sterke rekfolie of gebruik een omsnoeringsmachine om ze met omsnoeringsband te omsnoeren. Dit voorkomt dat de gestapelde lading tijdens het transport kan verschuiven en dat uw goederen zo beschadigd raken. Rekfolie beschermt bovendien uw vracht tegen stof, vuil en vocht.

Bestel uw pallets online voor een snelle levering

Pallets en accessoires voor palletisering kan u net zoals alle andere verpakkingsmaterialen eenvoudig bestellen via de Rajapack webshop. Alles wordt steeds geleverd uit voorraad. Daarom garandeert Rajapack een levering binnen 24 u in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies inzake pallets en accesoires voor palletisering, op het nummer: 012 260 260

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Gerecycleerd
Kleur
Materiaal
Recycleerbaar
36 producten Filters verwijderen
Lijst Raster