012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Transparante rekfolie

Stabiliseer uw vracht op pallets door ze te omwikkelen met rekfolie

Transparante rekfolie brengt u eenvoudig met de hand of met een wikkelmachine aan rond gestapelde pallets. Span de rekfolie heel stevig rond het pallet en de vracht kan gegarandeerd niet verschuiven tijdens het transport. Omdat de rekfolie transparant is blijven uw goederen altijd goed herkenbaar. Dat is makkelijk bij het sorteren van de pallets.

Veel soorten transparante rekfolie

Om het even welke soort rekfolie u gebruikt, hij beschermt uw goederen altijd prima tegen vocht, vuil en stof. Naargelang de vracht die u moet omwikkelen, kan u kiezen uit diverse soorten transparante rekfolie.

Meest gekend is de transparante standaard rekfolie. Die is geschikt voor het omwikkelen van pallets tot 1.000 kg. Hij rolt geluidsarm af en is beschikbaar in verschillende diktes. Moet u vaak en veel pallets omwikkelen, gebruik dan voorgerekte transparante rekfolie. Hiermee kan u veel sneller werken. Bovendien is hij zeer licht en makkelijk hanteerbaar.

Manueel of machinaal omwikkelen met transparante rekfolie

Wanneer u pallets met de hand met rekfolie omwikkelt, dan is een handafroller voor rekfolie écht onmisbaar. Voor het omwikkelen van grotere aantallen pallets kan u best kiezen voor een wikkelmachine voor rekfolie. Die werkt zowel met gekleurde als met transparante rekfolie.

Bel ons voor professioneel advies inzake transparante rekfolie, op het nummer: 012 260 260

16 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie