012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Post-it memoblokjes

Gebruik post-it memoblokjes en bladwijzers om niets te vergeten

Iets belangrijks dat u zeker niet mag vergeten noteert u best in een post-it memoblokje. Deze handige memoblokjes in opvallende kleuren kan u overal duidelijk zichtbaar opkleven. Ze trekken zeker uw aandacht en vormen een doeltreffend geheugensteuntje.

Post-it memoblokjes en bladwijzers

Naast de klassieke vierkante post-it memoblokjes, levert RAJA ook post-it bladwijzers. Deze worden geleverd in een handig doosjes in diverse kleuren. Net zoals bij een post-it memoblokje kan u makkelijk een bladwijzer van het blokje verwijderen en op belangrijke pagina’s in boeken, handleidingen of dossiers kleven. Ze helpen u om snel terug te vinden wat belangrijk is. Post-it memoblokjes en bladwijzers kan u even makkelijk ook weer terug verwijderen. Ze laten geen lijmsporen na.

Post-it memoblokjes en kantoormateriaal

Post-it memoblokjes zijn handig en onmisbaar, maar er is meer nodig om uw kantoor draaiende te houden. Kijk snel op de RAJA webshop en ontdekt er ook de andere kantoorbenodigdheden die wij aanbieden: schrijfmateriaal, nietmachines en nietjes, kleefband, scharen, perforators, paperclips, schrijfblokken, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake kantoorbenodigdheden op het nummer: 012 260 260

22 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie