• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Schuimmachines

(2 producten)

Bufferkussens gevuld met schuim nemen de vorm van uw producten aan

Schuimbescherming is een zeer efficiënte en eenvoudige bescherming voor al uw producten. De bufferkussens met schuimvulling nemen perfect de vorm van alle soorten producten aan, ongeacht hun vorm, omvang en gewicht. Zo zijn ze volledig omhuld en optimaal beschermd tegen schokken. Welk product u ook wilt verzenden, met schuimkussens maakt u echt een bescherming op maat.

Een gebruiksvriendelijke schuimmachine

Met de Instapacker machine maakt u tot 16 schuimkussentjes per minuut met slechts 1 druk op de knop. Deze gebruiksvriendelijke schuimmachine heeft een ergonomisch scherm en eenvoudige toetsen waarmee u de hoeveelheid schuim automatisch kan aanpassen. Duid de gewenste hoeveelheid aan en maak het gevulde kussentje los met behulp van de afscheurperforatie. Leg het gevulde kussentje onderaan de doos, plaats uw product erop en leg bovenop een tweede kussentje vooraleer u de doos sluit. Het gezwollen schuim vult de leegte op.

Maak schuimkussens zonder machine

De Instapak Quick RT bufferkussens zijn eenvoudig te gebruiken. Bovendien bespaart u opslagruimte aangezien de schuimzakjes plano worden geleverd. Voor deze schuimkussens heeft u geen machine nodig. U ontvouwt gewoon de Instapak schuimkussens op een effen ondergrond, drukt op de ‘A’ om de inhoud te activeren en vervolgens 15 tot 20 keren op ‘A’ en ‘B’ om de componenten te mengen. Leg het bufferkussen onderaan de doos, plaats uw product in het midden en activeer een tweede schuimkussen om bovenop uw product te leggen. Sluit de doos zodat het bovenste bufferkussen de vorm van de doos en van uw product aanneemt.

Bel ons voor professioneel advies inzake schuimmachines en bufferkussens met schuim op het nummer: 012 260 260

Flo-pak super green
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Video
Bufferkussen Instapak Quick RT
5 referenties
Vanaf 2,97 € Excl. BTW
Pak van 18 bufferkussens Instapak Quick RT
1 referentie
83,95 € Excl. BTW